Известие

Collapse
No announcement yet.

Един неразрешен спор за дизелови 156-ци

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sotko80 Покажи съобщение
    Привет и от мен.Моята е 98годл 2,4 жтд 136к.с имам приятел който с това се занимава подмладява им пробега за да се връзваме ние,че все баби са ни карали колите и тнт.Та моята и свалихме километража и си личеше,че чипа е свалян не става през буксата тази манипулация,показанията на таблото бяха 136к.Когато свалихме ЕкУ-то за да му видим номера за да го ремапваме му свалихме чипа да го зачете и там показа вече реалните километри които са 187к,съответно ги оеднаквихме на 136к и ся следващия ако я чете ще се кефи много,че кара млада булка,не,че имам въобще намерение да си се разделям с нея.
    187 000 км.
    Блаженни са вярващите..............
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Що?
      На адрес х21х03 какво има?
      Аааа не занам на твоя адрес какво има. Знам на моя какво има - 165к. По километраж показва - 202к, а в действителност......,не искам и да си тормозя акъла
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

А как стои въпроса сбензинките? Лесно ли се пипа ЕКУ-то? При мен на Odometer показва с 2200км от колкото на таблото. Алфа 156 1,8 ЕКУ 1.5.5
        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          187 000 км.
          Ем това е положението колицата ми е рядко запазен екземпляр.Няма деруги,няма гасени фасове по тапицерията ,абе бабе си ми е карала колицата,днес свалих оригиналния съединител.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Колега, не че нещо но аз още карам с оригиналният съединител, отвътре е като нова колицата, няма грам забележка никаде, педали, кормило, кожата, вратите, са чук. Но това не ме кара да мисля, че е нова булка. Не съм проверявал км, по табло е на 200к сега, 30 са от мен, и съм адски доволен от автомобила. Коли с характер, мога да разчитам на нея винаги.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
              187 000 км.
              Моята е карана от бабе - 48 ми набор, документите и бяха в мен - копие на шофьорска книжка и оригинал на големия талон, ако искаш за 1 каса бира ще кача копие тук. колата е уникално запазена - оригинални здрави стелки, оригинален здрав акумулатор, запазен капак на агренажния ремък с ярко червена лайсна, ярки и отчетливи емблеми, няма следи от износване по волан и скоростен лост, болтове на кутията на въздушния филтър се развиват без да превъртат, оригинална здрава кора под двигателя - фибро стъкло......да изброявам ли още???
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                Моята е карана от бабе - 48 ми набор, документите и бяха в мен - копие на шофьорска книжка и оригинал на големия талон, ако искаш за 1 каса бира ще кача копие тук. колата е уникално запазена - оригинални здрави стелки, оригинален здрав акумулатор, запазен капак на агренажния ремък с ярко червена лайсна, ярки и отчетливи емблеми, няма следи от износване по волан и скоростен лост, болтове на кутията на въздушния филтър се развиват без да превъртат, оригинална здрава кора под двигателя - фибро стъкло......да изброявам ли още???
                Ти си бензин бе Нормално
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

С тия копия може да са продадени 1/2 от колите на Горубляне и Дупница
                  Не се обиждай, ама за чий ми е да ти снимам моите документи, когато ти продавам колата?
                  Какво значение има? Ти купуваш кола 2-ра употреба и гледаш - каквото видиш, решаваш, взимаш или не взимаш.
                  В магазина може да искаш и автограф на И.Д., защото даваш маса пари за чисто нова кола
                  sigpic

Comment

Аз като взех моито печка на таблото показваше 183к...и ме беше пределнп ясно ,че не е на толкова.По-късно забелязах една лепенка на която пишеше 249к! преди 6 месеца я бяха сменявали маслото.И да ви кажа се оспокоих, че не е милионерка.Попринцип италианците рядко карат коли до 400к,500к километри още на 250к,300к сменяват колата
                    Last edited by Jicata; d.m.y г., 11:45.
                    алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Мойта е 300 000 като на таблото пише 147 000 2 войно ама не ми дреме като е карана от пенсионер и маслото не го бара
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от sotko80 Покажи съобщение
                        Ем това е положението колицата ми е рядко запазен екземпляр.Няма деруги,няма гасени фасове по тапицерията ,абе бабе си ми е карала колицата,днес свалих оригиналния съединител.
                        Ммммммм, дааааа.............
                        Може и да сте напълно прави.............
                        Ма я все пак си помислете, кой си купува мощен дизел......... сигурно за да ходи до мола или за хляб!!!!!! ЕДВА ЛИ........
                        Когато купих моята кола нямаше и 7г. и актуалната цена на подобен автомобил в Италия и Германия беше 12 000лв. а аз е купих за 7200лв............
                        Как ли постигат наще джамбази тия цени!!!!!!!!!!!
                        Ма гледам, че повечето колеги са трезво мислещи.....
                        И моят волан беше кат нов, но за 2г. и нещо бая се поизтърка......
                        Явно на българина са му бая грапави ръчичките....
                        Но все пак може и да сте прави.......
                        Няма невъзможни неща...
                        И с цяла каса бира незнам дали ще се справиш.......
                        Ма на по чаша две може и да ги поразцъкаме, та и аз да се насладя на запазени екземпляри.........
                        sigpic
                        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                        147 JTDm 140-Малката манекенка
                        GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                          С тия копия може да са продадени 1/2 от колите на Горубляне и Дупница
                          Не се обиждай, ама за чий ми е да ти снимам моите документи, когато ти продавам колата?
                          Какво значение има? Ти купуваш кола 2-ра употреба и гледаш - каквото видиш, решаваш, взимаш или не взимаш.
                          В магазина може да искаш и автограф на И.Д., защото даваш маса пари за чисто нова кола
                          При отписване на автомобил от регистрация в чужбина към останалите документи се прилага копие от старият талон и копие от лични документи на последният собственик.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Alamo.....ако искаш обади се за по кафе,имам лаптоп с кабел и програма та да видим колко са и реални километрите на ,,бабето".

Comment

Заключвам темата! Ако някой има нещо против - молба в писмен вид на лс, включваща мотиви за повторното й отключване.

Comment

Working...
                              X